Du behöver Flash Plugin för att se innehållet, alternativt har du en för gammal version.

Klicka på bilden för att ladda hem senaste Flash Plugin från Adobe.

Get Adobe Flash player

COLORADO AVENUE

 

Synopsis:

Ett österbottniskt epos från emigrationen till Amerika fram till spritsmugglingen i Österbotten under förbudslagens tid.
Det här är berättelsen om ’Dollar-Hanna’ Östmans liv och hur det kantas av förnedring, drömmar, svek och bitterhet, som bara försoning kan bota. Hanna flyttar som ung till Amerika. Där träffar hon sin stora kärlek (Andreas Wilson), som senare blir skjuten i en demonstration. Dollar-Hanna återvänder till Österbotten och öppnar en livsmedelsbutik. Men hon får problem med sin mors olagliga kvacksalveri och för sin son Ottos kriminella spritsmuggling. Hannas livslånga vän Johannes Smeds, kommunalpolitikern och ägaren till traktens största gård, har också prövats av svek. Han söker vid sitt livs slut, präglat av cancersvulstens aktiva verksamhet, att hitta en väg ut ur bitterheten. Han söker försoning med sina söner Erik och Gustav, fastän Erik har dött i kriget 1918 och Gustav är hemfallen åt alkoholen.
Övrig information:

Material:
Packshot DVD (1)

Download
Releasedatum:
DVD Köp:
2008-04-09
DVD Hyr:
2008-04-09
Filminformation:
Regi:
Claes Olsson
Skådespelare:
Birthe Wingren,
Nicke Lignell,
Peter Kanerva,
Ylva Ekblad
Speltid:
Ca 120 min
Producerad:
2007
Genre:
Drama
Åldersgräns:
Rek. från 11 år
Elektronisk:
Hyr
Teknisk Info:
Språk: Svenska (Dolby Digital5.1 & Dolby Surround 2.0)Textningar, Norska, svenska, danska, engelska, finskaExtramaterial: Så gjordes filmen (svenska med undertexter), trailer
DVD Fakta:
Artikelnr Köp: 
SDVDSF2734
EAN-kod Köp: 
7322480273440
Artikelnr Hyr: 
SDVDRF2734
EAN-kod Hyr: 
-